Wednesday, February 15, 2012

ΟΜΑΔΑ «BIG BANG»

START-UP ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: «NEW GENERATION»

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η εταιρεία μας ανήκει στον τεχνολογικό παραγωγικό τομέα। Αυτό που παράγουμε είναι μηχανήματα τα οποία θα αντιγράφουν τη χρήση των ταμειακών μηχανών, με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση της ζωής των καταναλωτών, όπως επίσης και την εξοικονόμηση του πολύτιμου χρόνου τους. Οι καταναλωτές δε θα χρειάζεται πια να περιμένουν στις ατελείωτες ουρές των ταμείων των μεγάλων καταστημάτων αλλά και δε θα χρειάζεται να μεταφέρουν μαζί τους χρήματα, αποφεύγοντας έτσι ακόμη και τον κίνδυνο της κλοπής. Αντί λοιπόν για μετρητά, οι καταναλωτές, θα έχουν πια μαζί τους μία κάρτα (που θα προμηθεύονται από τα καταστήματα που ψωνίζουν, π.χ. σούπερ-μάρκετ, πολυκαταστήματα, κ.ά.), η οποία θα αντιστοιχεί και στο κάθε κατάστημα το οποίο επισκέπτεται συχνά για τις αγορές του. Μετά από κάθε αγορά, αντί να περνά απ’ το ταμείο και τις εξαντλητικές ουρές του, θα μπορεί απλά να περνά τα barcode των προϊόντων που έχει επιλέξει από το μηχάνημά μας, ενώ έχει εισάγει πρώτα τον κωδικό της κάρτας του, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο. Τα χρήματα των καταναλωτών στις κάρτες, θα εισάγονται μέσω του κάθε καταστήματος.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ
Το προϊόν μας είναι ένα μηχάνημα το οποίο θα συνοδεύεται από κάρτες (όπως οι κάρτες των ATM). Το μηχάνημα θα έχει μια υποδοχή κάρτας, όπου ο καταναλωτής θα τοποθετεί την κάρτα του και θα πληκτρολογεί στην συνέχεια ένα κωδικό, που θα μπορεί να ορίσει ο ίδιος, στην ειδική οθόνη διαφόρων επιλογών, που θα υπάρχει επάνω στη συσκευή. Μόλις ολοκληρώνεται αυτή η διαδικασία θα περνάει από το «μάτι του laser» τα barcodes των προϊόντων που θέλει να αγοράσει και τα οποία θα είναι αποθηκευμένα στη μνήμη της συσκευής. Μετά από κάθε «χτύπημα» και μετά από μερικά δευτερόλεπτα θα εμφανίζεται το συνολικό ποσό μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ύστερα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο καταναλωτής θα μπορεί να επιλέξει από την ειδική οθόνη επιλογών την λήξη των αγορών του. Στην κάρτα θα αποθηκεύεται η συνολική αξία των αγορών του, καθώς ταυτόχρονα θα μπορεί να ελέγξει και το διαθέσιμο υπόλοιπό του. Θα κάνει έξοδο της κάρτας του και οι αγορά του θα έχει ολοκληρωθεί. Όσο για τις αποδείξεις, θα λαμβάνονται στην κατοικία του κάθε καταναλωτή κάθε φορά που θα τελειώνει η προπληρωμή.
 
ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
Στο κάθε κατάστημα, που θα είναι τοποθετημένα τα ειδικά μηχανήματά μας, θα υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες με το λογότυπο της αντίστοιχης εταιρείας τυπωμένο στην μπροστινή πλευρά τους। Στο σημείο διανομής των καρτών θα είναι διαθέσιμη και η πίστωση της κάρτας με όσα χρήματα επιθυμεί και διαθέτει ο καθένας, καθώς και η καταγραφή των στοιχείων του κάθε καινούργιου καταναλωτή-χρήστη της κάρτας. Μαζί με την κάρτα οι πελάτες θα προμηθεύονται και έναν προσωπικό κωδικό, τον οποίο θα μπορούν να αλλάξουν στην συνέχεια μέσω της συσκευής. Το ποσό που θα περιέχει η κάρτα θα μπορεί να το εξαργυρώνει ο πελάτης όποτε επιθυμεί.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
Θέλουμε να επιτύχουμε την απλοποίηση της ζωής μας. Λαμβάνοντας υπόψη το άγχος που βιώνουμε καθημερινά, το γρήγορο ρυθμό ζωής και τον ελάχιστο χρόνο που μας απομένει για τη προσωπική μας ζωή επιθυμούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη σε χώρους που περνάμε καθημερινά το χρόνο μας και θεωρούνται απαραίτητοι. Ένα παράδειγμα είναι αυτό του super market. Όλοι μας σίγουρα περνάμε πολλές φορές την εβδομάδα από το super market για να αγοράσουμε τα προϊόντα που είναι χρήσιμα για τη διαβίωση μας. Πόσες φορές όμως περιμένουμε στην ουρά των ταμείων μέχρι να τελειώσουν οι προηγούμενοι πελάτες με τις δικές τους αγορές; Σαν εταιρεία N.G (New Generation) θέλουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Επιδιώκουμε, λοιπόν, για αρχή, την τοποθέτηση των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής σε διάφορα σημεία μέσα στα καταστήματα, έτσι ώστε να διευκολύνουμε την πληρωμή των προϊόντων που θέλει να αγοράσει ο κάθε καταναλωτής. Ο σύγχρονος τρόπος αγοράς θα βοηθήσει πολλούς καταναλωτές να μην περιμένουν ώρα στην ουρά των ταμείων αλλά και θα αποφευχθεί η άσκοπη κατανάλωση χαρτιού.

CSR ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Ως νεοσύστατη εταιρεία οφείλουμε, αλλά και επιθυμούμε, να πορευόμαστε σύμφωνα με την κοινωνική επιχειρηματική υπευθυνότητα। Γι’ αυτό ευαισθητοποιούμαστε σε θέματα περιβάλλοντος αλλά και εργατικού δυναμικού. Όσον αφορά, λοιπόν, στο τελευταίο, στα καταστήματα, στα ποία θα εγκαταστήσουμε τα μηχανήματά μας, θα λειτουργούν κανονικά και ταμεία, στα οποία θα εξακολουθούν να εργάζονται οι άνθρωποι που προϋπήρχαν σ’ αυτά. Σε καμία περίπτωση δηλαδή, δεν θέλουμε να αντικατασταθεί η εργασία των ανθρώπων από τις μηχανές. Όποιοι επιθυμούν θα εξακολουθούν να πληρώνουν παραδοσιακά στα ταμεία των καταστημάτων. Όσον αφορά στην εταιρεία και στα εργοστάσιά μας, θα προτιμήσουμε να προσλαμβάνουμε νεαρά ηλικιακά άτομα, τα οποία θα βρίσκονται είτε στον τομέα παραγωγής, είτε στη διεύθυνση της εταιρείας. Τα άτομα αυτά δεν χρειάζεται να έχουν κάποια συγκεκριμένη ειδίκευση, καθώς θα τους προσφέρεται η κατάλληλη εκπαίδευση για ένα διάστημα πριν αρχίσουν να εργάζονται στην εταιρεία. Επίσης, επιπλέον θέσεις εργασίας θα προσφερθούν σε άτομα, τα οποία χρειαζόμαστε για τη προώθηση του προϊόντος μας. Τα άτομα αυτά με επισκέψεις σε διάφορα καταστήματα αλλά και διαφημίζοντας πιο έμμεσα τα μηχανήματά μας, όπως με την παρουσίαση του προϊόντος μας μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για να το γνωρίσει ο κόσμος και να μάθει πως λειτουργεί, θα έχουν τη δυνατότητα να αναδειχθούν μελλοντικά στο χώρο των πωλήσεων. Τέλος, το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, οι ευνοϊκές συνθήκες εργασίας, η άριστη αντιμετώπιση των εργαζομένων από τους εργοδότες, καθώς και η αμφίδρομη κριτική και συμβουλευτική σχέση, που θα υπάρχει μεταξύ εργοδότη-εργαζομένου, αποτελούν στοιχεία αυτονόητα για την σωστή λειτουργία της εταιρείας. Μέτρα τα οποία αρμόζουν στην ηθική της εταιρείας, θα παρθούν και σε σχέση με το περιβάλλον. Γι’ αυτό τα μηχανήματα που θα παράγουμε θα είναι από πλαστικό το οποίο θα είναι βιοδιασπώμενο, φιλικό, δηλαδή, προς το περιβάλλον. Επίσης, θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά συστήματα, τα οποία θα βοηθήσουν στην αντικατάσταση της ηλεκτρικής ενέργειας με ηλιακή, τόσο για την παραγωγή των προϊόντων μας, όσο και για την εκτέλεση των διαφόρων εργασιών στα γραφεία της εταιρείας. Τέλος, η ανακύκλωση των λυμάτων μας, θα αποτελεί μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας.

ΟΜΑΔΑ «BIG BANG»:

ΚΟΥΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΟΖΩΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΣΕΡΑΣΚΕΡΗ ΕΡΜΙΟΝΗ
ΣΙΤΖΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

2 comments:

Anonymous said...

Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για να διευθετήσετε το λογαριασμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, δίνουμε δάνειο μόλις 2%, προσφέρουμε επίσης ένα δάνειο για βραχυπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο andmoris38@gmail.com Επικοινωνήστε μαζί μας στο αριθμό μας στο WhatsApp: +393924698291

Unknown said...

ΤΩΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ LFDS. Θα ήθελα να το ανακοινώσω στο κοινό σχετικά με το πώς ήρθα σε επαφή με το LFDS αφού έχασα τη δουλειά μου και μου αρνήθηκε το δάνειο από την τράπεζά μου και από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του βαθμού μου που δεν μπορούσε να πληρώσει τα τέλη των παιδιών μου ήταν πίσω από λογαριασμούς, που πρόκειται να πεταχτούν έξω από το σπίτι εξαιτίας της αδυναμίας μου να πληρώσω το ενοίκιο μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα παιδιά μου πήραν από μένα αναδοχή. Στη συνέχεια, έθεσα για να αναζητήσουν χρήματα σε απευθείας σύνδεση όπου έχασα 3.670 δολάρια που δανείζομαι από τους φίλους που είχα σχίσει από δύο εταιρείες online δανείου. Μέχρι να διαβάσω για: Le_Meridian Χρηματοδότηση Υπηρεσία (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) κάπου στο διαδίκτυο, ακόμα δεν ήταν να πείσει λόγω του τι έχω περάσει μέχρι ένας συγγενής μου που είναι ένας κλήρος μου είπε επίσης σχετικά με το τρέχον πρόγραμμα δανείων της LFDS με πολύ χαμηλό επιτόκιο 1,9 %% και τους υπέροχους όρους αποπληρωμής χωρίς ποινή για αδυναμία πληρωμής. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να έρθω σε επαφή μαζί τους που έκανα μέσω του κειμένου + 1-989-394-3740 και ο κ. Benjamin μου απάντησε πίσω εκείνη την ημέρα Ήταν η καλύτερη και σπουδαία ημέρα της ζωής μου που δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί όταν λαμβάνω μια πιστωτική προειδοποίηση ύψους $400,000.00 δολαρίων δολάριο Usd που ζήτησα. Χρησιμοποίησα αποτελεσματικά το δάνειο για να πληρώσω τα χρέη μου και να ξεκινήσω μια επιχείρηση και σήμερα τα παιδιά μου είναι τόσο χαρούμενα και ικανοποιημένα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) WhatsApptext helpline: + 1-989-394-3740 Γιατί το κάνω αυτό; Το κάνω αυτό για να εξοικονομήσω όσους χρειάζονται ένα δάνειο για να μην πέσουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ και ο Θεός σας ευλογεί όλους, εγώ είμαι Oleksander Artem από το Horizon Park BC, Ουκρανία.