Wednesday, February 15, 2012

Τελική εργασία : Start-up

Ομάδα Creative 4ce:
Παπαγεωργίου Σωτηρία
Μαυρουδή Ελευθερία
Κουβαρδά Φωτεινή
Ιζμπιστσιούκ Ντορίνα


SCS Start up">">

ΤΕΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: START-UP




Ένα από τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας είναι η εγκληματικότητα. Τα κρούσματα αυξάνονται μέρα με τη μέρα και τα μέτρα που εφαρμόζονται δεν είναι πια αρκετά. Θέλοντας να δώσουμε μια λύση στο πρόβλημα αυτό αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την υπηρεσία s.c.s. (stop crime service). Η υπηρεσία απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και έχει σκοπό να βοηθήσει την αστυνομία στο έργο της.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η S.C.S.;
Η s.c.s. είναι μια υπηρεσία, η οποία έχει σκοπό την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.



ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η S.C.S;

Η υπηρεσία μας συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και με την ελληνική αστυνομία. Λειτουργεί ως αριθμός sos και μόλις ο χρήστης που βρίσκεται σε κίνδυνο την καλέσει, εντοπίζει τη θέση του και στέλνει σήμα με το όνομα και την ακριβή θέση του στην αστυνομία, η οποία από’κει και πέρα είναι υπεύθυνη να στείλει βοήθεια.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;

Αρχικά πρέπει να γίνετε συνδρομητής, είτε από το σταθερό είτε από το κινητό σας τηλέφωνο. Στη συνέχεια, αν έχετε σταθερό ή κινητό παλαιάς γενιάς, όποτε βρεθείτε σε κίνδυνο απλά καλείται τον αριθμό 727. Αν έχετε κινητό νέας γενιάς μπορείτε να κατεβάσετε και το application της s.c.s., το οποίο λειτουργεί τόσο σε iphones όσο και σε android. Με την ενεργοποίησή του, γίνεστε απευθείας συνδρομητής




ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;
Γιατί έχετε βοήθεια ανά πάσα στιγμή, δε χρειάζεται να περιμένετε στην αναμονή και να δηλώσετε τα στοιχεία σας, όπως όταν καλείτε την αστυνομία και το κόστος είναι μηδαμινό. Με λίγα λόγια, η s.c.s. μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ο φύλακας άγγελός σας», αφού είναι εκεί όποτε τη χρειαστείτε, άμεσα, φθηνά, απλά

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ο όρος “κοινωνική ευθύνη” εκφράζει ένα σύνολο δράσεων που οι επιχειρήσεις αναπτύσσουν στο πλαίσιο αντιμετώπισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων. Εντάσσεται στη φιλοσοφία της ηθικής συμπεριφοράς των επιχειρήσεων ιδιαίτερα σε σχέση με το κοινωνικό σύνολο, στο οποίο δραστηριοποιούνται.
Η S.C.S θέτει ως πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης ,μέσω της υπηρεσίας της, τη μείωση της εγκληματικότητας, καθώς στοχεύει στην προστασία των πολιτών από ληστείες, απαγωγές και κακοποιήσεις. Ως νέα εταιρεία, θα προσφέρει στους υπαλλήλους της ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και κατάλληλες συνθήκες εργασίας. Επιπλέον, οι υπάλληλοι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν κάποια μορφή ρατσισμού, καθώς θα διορίζονται ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, χρώματος, κτλ, και δεν θα απαιτείται εξειδικευμένη γνώση του συγκεκριμένου αντικειμένου.
Πρόκειται για μία εταιρεία που θα είναι φιλική προς το περιβάλλον (απώλεια ρύπων) και ικανή να επιλύσει ως ένα βαθμό ένα από τα μείζονα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας.




No comments: