Friday, February 3, 2012

ΟΜΑΔΑ E-LOGICALS (ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΚΑΨΑΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΔΥΛΗ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΙΤΕΤΖΑΚΗ)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ


NATURAL BEAUTY

Η εταιρία μας ονομάζεται Natural beauty και εδώ και 20 χρόνια και σε 120 χώρες προσπαθούμε να καινοτομήσουμε και να προσφέρουμε σε όσους το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη τιμή. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην έρευνα των εργαστηρίων και στην επιθυμία μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Μέσα από τη διαρκή αναζήτηση της τελειότητας, η Natural beauty διαμορφώνει το μέλλον της ομορφιάς απευθυνόμενοι σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας. Η Natural beauty υπερασπίζεται το δικαίωμα στην ομορφιά, το δικαίωμα σε κάθε τύπο ομορφιάς, το δικαίωμα του καθενός να λάμπει μέσα από φυσικά προϊόντα . Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες για την περιποίηση της επιδερμίδας και γενικά του σώματος διεθνώς είμαστε κοντά στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους συναρπαστικά, καινοτόμα προϊόντα. Στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση και με αυτό τον τρόπο να κάνουμε τη ζωή μας όσο το δυνατόν καλύτερη. Τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία 20 χρόνων στον χώρο της αισθητικής και της κοσμετολογίας- με δεκάδες σειρές περιποίησης δέρματος καθώς και είδη μακιγιάζ- παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό προϊόν.
Πρόκειται για το μοναδικό "Bio-tiful", ένα απόλυτα φυσικό προϊόν για το οποίο συνεργάστηκαν επιστήμονες από διάφορους κλάδους. Δερματολόγοι σε συνεργασία με βοτανολόγους και ηφαιστειολόγους επεξεργάστηκαν τα εξής φυσικά στοιχεία:
*βασιλικό πολτό
*ηφαιστειακές πέτρες σε μορφή μικρόκοκκων
*αιθέρια έλαια
τα οποία συνθέτουν την επαναστατική φόρμουλα του "Bio-tiful" , το οποίο υπόσχεται αποτελέσματα ισάξια εκείνων της θεραπείας laser στην προσπάθεια για μια βαθύτατη αναδόμηση των 7 βασικών στιβάδων της επιδερμίδας.

Τα ''αγνά'' στοιχεία του "Bio-tiful", αποκλείουν τις περιπτώσεις εκδήλωσης αλλεργίας ή κάποιου είδους δυσανεξίας στο προϊόν. Το "Bio-tiful" συνίσταται για καθημερινή χρήση αλλά και για βαρύτατες παθήσεις δέρματος όπως εγκαύματα ή ψωρίαση. Η "Natural Beauty" καινοτομεί και στον τρόπο παρουσίασης του προϊόντος επιλέγοντας μια φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία από ανακυκλωμένο χαρτί. Αντικαθιστά επίσης ,το γνωστό σε όλους μας "πλαστικό μπουκαλάκι" με ένα γυάλινο το οποίο δεν βλάπτει το περιβάλλον.

Η τιμή του προϊόντος είναι αρκετά φιλική-ιδιαίτερα σε σχέση με άλλες επίπονες και ακριβές θεραπείες- και προσιτή. Επίσης, εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι το προϊόν θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα δυνατά σημεία πώλησης.
Η εταιρία έχει ως στόχο την βήμα προς βήμα επιτυχία σε οικονομικό επίπεδο γι αυτό και προσφέρει ένα τόσο αποτελεσματικό και βιολογικό προϊόν σε πολύ προσιτή τιμή.

Η εταιρία με στόχο να έχει το καλύτερο δυνατό προϊόν όπου θα ευχαριστεί τον καταναλωτή και θα καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του θα διατηρεί με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και κατά συνέπεια και τα κέρδη της. Η αξιόπιστη λοιπόν εικόνα φυσικά πρέπει να κτιστεί βήμα- βήμα και σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι συνεργάτες που θα διαλέξει η εταιρία και που θα συντελέσουν στην επιτυχημένη πορεία της. Καταρχάς θα εξασφαλίσει εξειδικευμένους γιατρούς- δερματολόγους που θα ενημερώνουν την εταιρία για το τί είναι σωστό και τί θα επιφέρει το καλύτερο και ποιοτικά ανώτερο για την επιδερμίδα του καταναλωτή προϊόν. Φυσικά θα υπάρχει ξεχωριστή πρόβλεψη για κάθε τύπο δέρματος για να μπορεί να προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες κάθε δέρματος. Συνεπώς όλα τα προϊόντα της εταιρίας που θα βγαίνουν στην αγορά θα είναι δερματολογικά ελεγμένα και θα έχουν την πιστοποίηση μάλιστα πάνω στη συσκευασία ώστε να παρέχει την αίσθηση ασφάλειας στον καταναλωτή. Ύστερα οι ερευνητές θα είναι άτομα με ανώτερες σπουδές, καταρτισμένα στον τομέα που θα αναλαμβάνουν, ευφυή, νέα. Σημαντικό είναι να έχουν ιδανικά, αξίες και συνείδηση που θα φαίνεται στην παραγωγή ενός προϊόντος βέλτιστου στοχεύοντας στην ευχαρίστηση του καταναλωτή, με όρεξη πάντα για πρωτοτυπία και καινοτομία στην υπάρχουσα αγορά. Οι ερευνητές θα φροντίζουν λοιπόν να υλοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα με φυτικά συστατικά και περιβαλλοντική ευαισθησία τις εντολές που θα τους δίνουν οι δερματολόγοι. Με λίγα λόγια θα υλοποιούν πρακτικά τις θεωρητικές προτάσεις των δερματολόγων πάντα σε συνεργασία και διάλογο για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Τέλος οι εταιρίες με τις οποίες θα συνεργάζονται για την προμήθεια υλικών θα λειτουργούν με γνώμονα το περιβάλλον και τα χαρακτηριστικά θα είναι αποκλειστικά φυτικά.

CSR ΤΗΣ NATURAL BEAUTY

Η εταιρία μας δημιουργεί προϊόντα όπως το biotiful σύμφωνα με καθορισμένες περιβαλλοντικές συστάσεις. Όλες οι συσκευασίες στις οποίες βρίσκονται τα προϊόντα μας είναι ανακυκλώσιμες και τα ίδια είναι φτιαγμένα μόνο με φυτικά προϊόντα και όχι χημικά. Σημαντικό είναι επίσης ότι είμαστε κατά του animal testing. Επιπρόσθετα φημιζόμαστε για την κοινωνική μας δράση και τον σεβασμό μας στα ανθρώπινα δικαιώματα και στους εργαζομένους μας. Κύριο μέλημά της εταιρίας είναι να παρέχει στους εργαζομένους της ευνοϊκές συνθήκες εργασίας και προστασία της υγεία τους και της ασφάλειάς τους στις χώρες που δουλεύουν. Επιπλέον, φροντίζει έτσι ώστε οι αμοιβές των εργαζομένων της να είναι δίκαιες αλλά και αξιοπρεπείς. Τέλος, είναι γνωστή για τις φιλανθρωπίες της και σε αυτό οφείλεται η δράση της κυρίως σε χώρες του τρίτου κόσμου έτσι ώστε να έχουν εργασία και κατ επέκταση χ ρήματα άτομα που τα έχουν απόλυτη ανάγκη για να ζήσουν.

No comments: