Friday, February 6, 2009

Ele-GANT choice for responsible consumers

Το γνωστό αμερικανικό fashion brand GANT, προβάλλει το τελευταίο διάστημα με μεγάλη συνέπεια, ένα πολύ αξιόλογο προφίλ από άποψη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ούσα ευαισθητοποιημένη σε αρκετούς τομείς της σύγχρονης ζωής, και υποστηρίζοντας κατά διαστήματα προσωπικότητες και οργανισμούς που επιτελούν κοινωνικό έργο, η εταιρία προτίμησε αυτή τη season να προωθήσει μια περιβαλλοντική καμπάνια. Η καμπάνια αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την αναγνωρισμένη για την προσφορά της ερευνήτρια, Jane Goodall και συγκεκριμένα με το Jane Goodall Institute.

Στα καταστήματα GANT είναι διαθέσιμα συγκεκριμένα προϊόντα σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, τα οποία είναι κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι και αποτελούν μια απολύτως eco-friendly επιλογή, δεδομένου ότι μέρος των εσόδων από αυτές τις πωλήσεις θα διατεθεί για την αναδάσωση μιας περιοχής στην Τανζανία, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αγοράσετε ένα t-shirt λάβετε υπόψη σας και αυτήν την επιλογή, που είναι απολύτως φιλική προς το δέρμα σας αλλά και προς το περιβάλλον! Ακόμη, αν θέλετε να δωρίσετε κάτι σε φιλικό σας πρόσωπο αλλά έχετε στερέψει από ιδέες, σκεφτείτε αυτήν την πρακτική, προσιτή και στυλάτη λύση!

Ενημερωθείτε περισσότερο για την καμπάνια και την εταιρεία από το site: http://www.gant.com/janegoodall/index.html

Άλλα fashion brands που έχουν ευαισθητοποιηθεί με ανάλογες ενέργειες για το περιβάλλον είναι: Louis Vuitton, Gap, H&M, Zara (Όμιλος Inditex)κ.ά.

No comments: